Werken in uitvoering

Fotoclub Exif

Oostende

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotoclub EXIF Oostende is een vriendenclub waar iedere fotograaf welkom is, ongeacht zijn of haar fotografische kennis. Bij ons komt zowel de beginnende als de meer gevorderde fotograaf aan zijn trekken.

Onze club komt om de twee weken bij elkaar op de eerste en derde woensdag van de maand. Op die bijeenkomsten kunnen we elkaars werken bekijken en ook een beetje beoordelen, want geef toe, we kunnen allemaal van elkaar leren. We doen dit op een constructieve manier. Het is al moeilijk genoeg om een deel van uw ziel te tonen aan anderen. Iedere fotograaf toont ten slotte waar hij of zij voor staat, en dit op zijn eigen manier.

Ieder lid is ook steeds bereidt om zijn foto en stijl uit te leggen aan de andere clubleden. Zo kan ieder lid een andere vorm van fotografie leren kennen en misschien ook leren appreciëren. Alleen zo kunnen we onze horizon verruimen.

We geven ook korte theoretische lesjes die zowel voor de geoefende als de minder geoefende fotograaf bedoeld zijn. Ten slotte is niemand alwetend. De digitale fotografie evolueert constant, waardoor we onszelf voortdurend in vraag moeten stellen. Dan pas kunnen we ook mee met de hedendaagse technieken.

Er komen ook regelmatig gastsprekers en lesgevers aan bod uit verschillende disciplines van de fotografie. Dit opnieuw met hetzelfde idee, iets bijleren van anderen en zich aanpassen aan nieuwe dingen die misschien komen.

Op regelmatige tijdstippen gaan we op uitstap. Deze uitstappen variëren van bezoeken aan musea, dieren- en pretparken tot evenementen die in de streek worden georganiseerd. Met onze foto's willen we ook naar buiten komen. Zo kunnen enkelingen van onze club of de ganse club regelmatig op tentoonstellingen gezien worden.

Alvast bedankt voor het bezoek aan onze site.

Het bestuur.

Rudy VanRemoortele (voorzitter), Chris Deceuninck (ondervoorzitter), Viviane Verbelen (secretariaat),
Chantal Versluys (commissaris-coördinator), Norbert Lestaeghe (materiaal beheerder), Nico Callewaert (bestuurslid).